Biologiya Ta’limida Oʻquvchilarda Mustaqil Va Ijodiy Faoliyatlarini Rivojlantirishdagi Muammolar Va Ularning Yechimlari. - Niyozov Qahramon Adashaliyevich; Qodirjonov Bahriddin Rasuljon oʻgli (Academia One Publishing, 2024)
Ushbu maqolada biologiya ta’limida oʻquvchilarda mustaqil va ijodiy faoliyatlarini rivojlantirish boʻyicha tavsiyalar hamda ushbu jarayonda yuzaga kelayotgan muammolar va ularning yechimlar haqida fikr yuritilgan
Keywords: ijodiy faoliyat; mustaqil; fikr yuritish