BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING ESTETIK TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISHGA QARATILGAN O‘QUV JARAYONINI TAHLIL QILISH - Vaxabova Gulshan Vafoqul qizi (Innovate Conferences, 2025)
Mazkur maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining estetik tafakkurini rivojlantirishga qaratilgan o‘quv jarayonini tahlil qilish masalasi muhokama qilinadi.
Keywords: tafakkur, estetika, ta’lim-tarbiya, o‘qituvchi, san’at, musiqa.