СРАВНИТЕЛЬНЫЙ АНАЛИЗ МЕЖДУНАРОДНЫХ СТАНДАРТОВ ПРАВ ЧЕЛОВЕКА ПРИ ПРЕДОСТАВЛЕНИИ ГОСУДАРСТВЕННЫХ УСЛУГ - Rayimkulov Akmal Akbaraliyevich (Journal Park Publishing, 2025)
Mazkur maqola maktabgacha ta’lim tashkilotlarini samarali boshqarish va sifatni oshirishda korporativ yondashuv printsiplarini joriy qilishning asosiy yondashuvlarini ko‘rib chiqadi. U resurslardan samarali foydalanish, stratejik rejalashtirish, KPI (asosiy ko‘rsatkichlar) va hamkorlik asosidagi innovatsiyalar yordamida boshqaruv samaradorligini oshirish yo‘llarini taklif etadi.
Keywords: Harakatlar strategiyasi, kontsepsiya, “Ta’lim to‘g‘risida”gi qonun, korporativ, maktabgacha ta’lim.