AVTOSERVIS KORXONALARIDA OMBOR XO‘JALIGINI OPTIMALLASHTIRISH USULLARI - Ovlaqulov Ikrom O‘ktam o‘g‘li (The Conference Hub, 2025)
ushbu maqolada avtomobil transportini ehtiyot qismlar bilan ta’minlash muammolari, ular kelib chiqish sabablari hamda xorijiy avtomobil ishlab chiqaruvchilar va o‘zimizni ilg‘or avtoservis korxonalarini tajribalari asosida avtoservis korxonalarida ehtiyot qismlar bo‘lgan ehtiyojni aniqlash va ularni aylanma jamg‘srmasini tashkil etish masalalari ko‘rib chiqilgan.
Keywords: avtotransport, jadal rivojlanish, avtoservis, ehtiyot qismlar, TXK, ta’mirlash, ishlab chiqarish zaxiralari, tarmoqlar, agregatlar, talab, ombor xo‘jaligi, xizmatlar, materiallar, saqlash, yetkazib berish, nazorat.