Ҳудудларда йирик солиқ тўловчиларни инвестицион тизимни ривожлантиришнинг меъёрий-ҳуқуқий асослари ва чора тадбирлари - Тоҳиров Шуҳрат Ниёз ўғли (Periodica Journal, 2022)
Солиқ юкини камайтириш ва инвесторлар учун солиққа тортиш тизимини соддалаштириш; Ҳудудларда инвестиция муҳитини янада яхшилаш, тўғридан-тўғри инвестицияларни жалб этишни рағбатлантириш
Keywords: инвестор; молия; солиқ; йирик солиқ тўловчилар