BO‘LAJAK PEDAGOG KADRLARNI TAYYORLASHDA PSIXOLOGIK BILIMLARNING O‘RNI - Abdumannotova Nargiza Abdumajidovna (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu maqolada bo’lachak pedagog kadrlarni tayyorlash tizimida ta’lim sifatini oshirishda psixologik bilimlarning ahamiyati borasida fikrlar berilgan.Shuningdek,talaba-yoshlarga beriladigan bilimlarni mazmun-mohiyatiga e’tibor qaratish lozimligi haqida aytilgan.
Keywords: kompetentlik, stress, intellekt, mustaqil fikr, tanqidiy tafakkur.