ESHITISHDA NUQSONI BOLGAN BOLALARDA ESHITUV TIZIMINI RIVOJLANTIRISH - Poʻlatxoʻjaeva M.R; Arapatalieva S.T (Innovate Conferences, 2025)
Вoshlang‘ich sinf кar o‘quvchilarga тibbiy-pedagogik usullardan samarali foydalanishda nafas, ovoz, tovushlar talaffuzi malakalarini shakllantirish.