O‘Quvchilarni Ijodiy Tasavvurlarini Rivojlantirishda Tasviriy San’at Mashg‘Ulotlarini O`Rni - Karimov Xamidbek Otaxanovich; Atayeva Nargiz Rustamovna (Academia One, 2023)
Maqola umumta`lim maktablarida o‘quvchilarni ijodiy tasavvurlarini rivojlantirish, san`atshunoslik nazariyasidan xabardor qilish va tasviriy savоdхоnligini shakllantirishda tasviri san’at mashg‘ulotlarini roli va o`rni kabi masalalarga qaratilgan
Keywords: Layoqat; tafakkur; xotira; diqqat