Achieving Transparency in Education - Rashidova Nilufar; Sayfullayeva G. I. (Academia One, 2023)
Ta’lim - o‘rganish, o‘qitish va baholash jarayonlarining shaffofligi tamoyili asosida shakllantiriladi.
Keywords: credit-module system; education; process