VIRTUAL MUZEYLAR VOSITASIDA TARIX O‘QITUVCHILARINING KASBIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISH: EKSPERIMENTAL YONDASHUV - To‘ranazarova Muxlisaxon Davlatjon qizi (Open Academia, 2025)
Maqolada virtual muzeylardan foydalanish orqali tarix fani o‘qituvchilarining kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari yoritilgan. Eksperimental yondashuv asosida olib borilgan tadqiqot natijalari tahlil qilinib, virtual ta’lim muhitining o‘qituvchilar malakasini oshirishdagi o‘rni va ahamiyati ochib berilgan
Keywords: virtual muzey; tarix fani; malaka oshirish; kompetensiya