Передовые Практики И Организационно-Правовые Основы Развития Отношений ГосударственногоЧастного Партнерства - Таженова Гульбахар Есбосиновна; Утегенов Куанишбай Джадигерович; Аблатов Улугбек Мажитович (Periodica Journal, 2024)
Ushbu maqolada investitsiya loyihalari va davlat-xususiy sheriklik loyihalarini tuzish mexanizmini tanlashda e’tibor berishni tavsiya etadigan asosiy fikrlarni ochib berishga harakat qilingan
Keywords: investitsiya loyihalari; davlat-xususiy sheriklik; er masalalari