FREMDSPRACHENLERNEN IM KINDERGARTEN - Haydarova Dildora Komilovna (Journal Park Publishing, 2023)
Мазкур мақолада мактабгача таълим муассасаларида чет тилларини эрта ўрганишни ташкил этиш йўллари очиб берилган