Ta’limda Innovatsion Ta’lim Tizimlari Va Texnologiyalarini Qo’llash Tamoyillari - Azimqulov S. N. (Euro Asian Journal Publishing, 2023)
maqolada innovatsion ta’lim tizimlari va texnologiyalari haqida gap borgan.
Keywords: ta’lim metodlari; ta’lim texnologiyalari; innovatsion ta’lim