BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA ADABIY TALAFFUZ KO‘NIKMASINI SHAKLLANTIRISHNING ZARURATI - Avezova Dilnura Bayramovna (Journal Park Publishing, 2024)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf darsliklaridagi orfoepiyaga doir mashq va topshiriqlar tahlil qilingan. Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida orfoepik mashq va topshiriqlar orqali so‘zlarni to‘g‘ri talaffuz qilish ko‘nikmasini shakllantiruvchi topshiriqlar metodik tavsiya sifatida berilgan.
Keywords: orfoepiya, ko‘nikma, malaka, topshiriq,adabiy talaffuz va imlo, dastur va darslik.