O‘ZBEK TILIDAGI SO‘Z BIRIKMASINING SINTAKTIK TASNIFI - Jomoliddin Togaymurodov; Asila Tursunova (Journal Park Publishing, 2024)
Ushbu maqolada O’zbek tilidagi so’z birikmasining sintaktik tasnifi haqida ma’lumotlar keltirilgan. Bunda so’z birikmasi, uning turlari va birikish usullari haqida muhokama qilingan va misollar orqali yoritilgan.
Keywords: So’z birikmasi, so’z birikmasi turlari, birikish usullari, teng va tobe bog’lanish.