Способы Размножения Граната И Технология Прививки - Botirov Xudoyberdi Dilmurod o‘g‘li; Shaymanov Kamol Kuchkinovich (Periodica Journal, 2025)
Maqolada anorni ko‘paytirishni usullari va qaysi usul samarali ekanligi bo‘ycha tavsiya berilgan. Anorni yorma payvat qilish texnologiyasi bo‘yicha malumotlar keltirilgan.
Keywords: Urug‘dan; qalamcha; mikropropagasiya