Таълим Сифати Ва Самарадорлигини Оширишда Ўқитувчи Ва Ўқувчи Ҳамкорлигининг Инновацион Модели - Мамаюнус Қаршибаевич Пардаев; Севара Абдуназаровна Бабаназарова; Озода Мамаюнусова Пардаева (Academia One Publishing, 2024)
мақолада таълим сифати ва самарадорлигини оширишда ўқитувчи ва ўқувчи ҳамкорлигининг инновацион модели қараб чиқилган. Бунда ўзаро боғлиқликнинг инновацион моделларидан муаллифлар томонидан ишлаб чиқиб, тавсияга киритилган “3Ў+3Т СЖ” моделининг мазмуни очиб берилган. Шунингдек, таълим сифати ва самарадорлигини оширишга қаратилган алоҳида ўқитувчиларга ва ўқувчиларга (талабаларга) бериладиган саволлардан ҳам намуналар келтирилган. Буларнинг креатив фикрлаши учун йўналиш ҳам берилмоқда
Keywords: таълим; таълим сифати; таълим самарадорлиги