ISTIQBOLLI BIOPREPARATLARNING G‘O‘ZANI HOSILDORLIGIGA TA’SIRI - Numonova Dilrabo Mo`minjonovna (Journal Park Publishing, 2025)
Maqolada g‘o‘za ekinining o‘sib-rivojlanishi, hosildorligi, tola chiqishi va tola uzunligi, 1000 dona chigit vazniga “Ekosil”, “Ekogum kompleks”, “Ekogum FK” biopreparatlarining ta’sirini o‘rganish bo‘yicha o‘tkazilgan tadqiqot natijalari bayon qilingan. Mazkur biopreparatlar birgalikda qo‘llanilganda yuqori samaradorlikka erishilgan.
Keywords: Biopreparatlar, g‘o‘za, Ekosil 50 g/l, Ekogum kompleks, Ekogum FK, me’yor, hosildorlik.