Modern Approaches To Human Capital Development - Isroyiljon Toshpulatov (Academia One, 2024)
Maqolada inson kapitali rivojlanishi uchun sharq va g‘arb mutafakkirlarining qarashlari va zamonamiz faylasuf olimlarining fikrlari ifoda etilgan
Keywords: Singapur mo‘jizasi; Finlandiya tajribasi; Avesto