Pedagogik Ta’lim Klasteri Ta’limni Tatbiq Etish Orqali Tasviriy San’at Fanini O‘Qitish Metodikasi Mazmunini Takomillashtirish Usullari - Narimanova Shodiya Sadulla qizi (Academia One Publishing, 2024)
ushbu maqola pedagogik ta’lim klasteri ta’limni tatbiq etish orqali tasviriy san’at fanini o‘qitish metodikasi mazmunini takomillashtirish usullarini o‘rganishni maqsad qilgan. Maqola tasviriy san’at fanini o‘qitishning pedagogik ta’lim klasteri tajribasi orqali rivojlantirishda muhimligini belgilab chiqadi va bu jarayonni takomillashtirish uchun foydalaniladigan usullarni ko‘rsatadi.
Keywords: integratsiya; pedagog; ta’lim; uzviylik