ҒЎЗА НАВЛАРИ СЕЛЕКЦИЯСИДА ҚИММАТЛИ ХЎЖАЛИК БЕЛГИЛАРНИНГ ИРСИЙЛАНИШИ, ЎЗГАРУВЧАНЛИГИ ВА ШАКЛЛАНИШИ - Аниса Раззоковна Баротова; Нодирахон Авазхонқизи Якубжонова; Асилбек Абдусаматўғли Хуррамов (Journal Park Publishing, 2022)
мақолада ғўза навлари селекциясида қимматли хўжалик белгиларнинг ирсийланиши, ўзгарувчанлиги ва шаклланиши ҳақида гап борган.
Keywords: ғўза, селекция, ирсийланиш, шаклланиш, хўжалтк белгилар.