TА’LIM DАSTURLАRI YОRDАMIDА KАSBIY RЕFLЕKSIYАNI RIVОJLАNTIRISHNING SHАRT-SHАRОITLАRI - Rаhimоv Gаvhаr Muhiddinоvnа (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim dasturlari orqali o‘qituvchilarda kasbiy refleksiyani shakllantirish va rivojlantirishga xizmat qiluvchi shart-sharoitlar tahlil qilinadi. Reflektiv yondashuv asosida ishlab chiqilgan dasturlar o‘qituvchining o‘z faoliyatini tahlil qilish, baholash va takomillashtirish imkonini yaratadi. Maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalar, muhit, resurslar va metodik yondashuvlarning kasbiy refleksiya rivojiga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, amaliy tavsiyalar ham beriladi.
Keywords: Ta’lim, kasbiy refleksiya, rivojlanish, shart-sharoit, o‘qituvchi, metodika, tahlil, innovatsiya.