BОSHLАNG‘ICH TA‘LIMDA PЕDАGОGIK FАОLIYАTNI KАSBIY RЕFLЕKSIYА TURLАRI - Rаhimоv Gаvhаr Muhiddinоvnа (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda pedagogik faoliyatni kasbiy refleksiyaning turlari o‘rganiladi. Refleksiya turlari – o‘z-o‘zini baholash, tashkiliy, kommunikativ va natijaviy refleksiyalar orqali o‘qituvchining kasbiy rivojlanishiga xizmat qiladi. Maqolada har bir refleksiya turining mazmuni, vazifasi va o‘qituvchilik amaliyotiga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, kasbiy refleksiya turlari orqali ta’lim sifatini oshirishning metodik asoslari tahlil qilinadi.
Keywords: Boshlang‘ich ta’lim, kasbiy refleksiya, pedagogik faoliyat, refleksiya turlari, o‘qituvchi, o‘z-o‘zini baholash, rivojlanish, metodika.