YOSH GANDBOLCHILARNI TAYYORLASHDA MUHIM OMILLARNI TA’SIRINI O‘RGANISH - Xatamov Zafarjon Nazirjonovish; Tohirjonov Xojiakbar Qahramonjon o‘g’li (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada dunyoda gandbol sport turi bilan shugʻullanuvchilarni tayyorlashda tobora yuqori vazifalarni bajarish talablarining qoʻyilishi, gandbolchlarning integral tayyorgarligigni takomillashtirishda yangicha yondashuvlar zaruratini keltirib chiqarmoqda.
Keywords: Gandbolchilarning jismoniy tayyorgarligi, texnik usullari, spolrt ta’lim, dahldorlik hissi, milliy o‘zligini anglash, ijtimoiy-iqtisodiy, muhit va jamiyat.