Пахта Ва Нитрон Толали Матоларга Гул Босишда Сувда Эрувчан Полимерларнинг Қўлланилиши - Эшдавлатова Гулрух Эшмаматовна (Academia One, 2023)
Аралаш толали матоларга гул босиш учун янги таркибдаги сувда эрувчан полимерларлар ишлаб чиқилди. Сувда эрувчан полимерларларнинг таркибий қисмларининг концентрациясига қараб композициянинг реологик ва эксплуатацион хусусиятларига таъсири ўрганилди. Полимерларнинг янги таркиби ишлаб чиқилди ва унинг физик-кимёвий ҳамда реологик хусусиятлари аниқланди
Keywords: қуюқлаштирувчи; реологик; эксплуатацион; композиция