Aqsh Va Vetnam Urushi Hamda Zamonaviy Qurolli To‘Qnashuvlarda “Okop Jangi”Ning O‘Ziga Xosligi - Xodjixodjayev Farhodjon Mahmudjonovich (Academia One Publishing, 2025)
ushbu maqolada AQSh va Vetnam urushi hamda bugungi kunda bo‘lib o‘tayotgan jangovar harakatlardagi “okop jangi”ning tarixiy jarayonlari va ularning rivojlanish tendensiyasi yoritilgan
Keywords: okop jangi; usti yopiq okoplar