Ўзбек мусиқали театрида актёрнинг сўз устида ишлаши ҳамда вокал ижрочилиги масаласи - Анвар МИРЗАЕВ (Academia One Publishing, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбек мусиқали театрининг ўзига хос хусусиятлари, шаклланиш ва ривожланиш босқишлари, узоқ йиллик фаолияти давомида орттирган тажрибалари, сўз устида ишлаш ҳамда вокал ижрочилиги хусусида сўз боради.
Keywords: драма; режиссёр; саҳнавий образ