Ёғоч Каркасли Том Ёпма Панелларнинг Экспериментал Ҳисоблаш Асослари - PhD Ж.Б.Эшонжонов (Euro Asian Journal Publishing, 2023)
Мақолада енгил энергия тежамкор том ёпма панелларни экспериментал ҳисоблаш ва лойиҳалашда амалдаги қурилиш меъёрлари ва қоидаларида кўзда тутилган барча ишлаш шароитларини ҳисобга олиш, шунингдек, материаллар турли механик хоссаларини эътиборга олиш бўйича асосий маълумотлар келтирилган.
Keywords: енгил панел; иссиқлик изоляцияси; ҳисобий узунлик