SHAXSNI O'RGANISHNING IJTIMOIY PSIXOLOGIYA UCHUN O'ZIGA XOSLIGI. IJTIMOIY PSIXOLOGIYA VA UNING DOLZARB MUAMMOLARI - Yuldashev Dilshodjon; Qo’qonDPI katta o’qituvchisi Talaba:Isaxanova M. (The Conference Hub, 2025)
Ushbu maqolada shaxs psixologiyasini o'rganish uchun xosligi, shaxsning shakllanish jarayoniga shaxslararo munosabatlardan tashqari jamiyatdagi mavjud siyosiy doiralar va mafkuraviy qarashlar ham katta ta'sir ko'rsatishi to'liqroq yoritib berilgan.
Keywords: Sotsial psixologiya, ijtimoiy-psixologik yondashish, yondashuv sotsializatsiyasi, shaxslararo munosabatlar.