КОРРОЗИЯ ТУРЛАРИ, ГАЗ ҚУДУҚЛАРИДА КОРРОЗИЯ ТЕЗЛИГИНИ АНИҚЛАШ УСУЛЛАРИ ВА ЭКСПЕРИМЕНТ НАТИЖАЛАРИ - Қораева Дилнавоз Кумаковна; Қораева Дилафрўз Кумаковна; Мўминова Гавҳар Тўхтамуратовна (Journal Park Publishing, 2025)
Коррозиянинг келиб чиқиши, турлари, газ қудуқларида коррозия тезлигини аниқлаш усуллари ва қудуқда олиб борилган иишларнинг натижаси баён этилган.
Keywords: Коррозия, қудуқ, газ, металл, муҳит, тадқиқот, емирилиш