ATTENTION TO SPORT IN THE JIZZAKH REGION - Rakhmanova Sokhiba Janzakovna (Proximus Journal Publishing, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi Jizzax viloyatida joylashgan sport ta'lim muassasalarida ta’lim olib kelayotgan, “Vatan ravnaqi” yo‘lida birgalikda harakat qilayotgan bir guruh yosh sportchilarning sport sohasida erishayotgan yutuqlari to‘g‘risida yoritilgan.
Keywords: birgalikda; Respublikasi; sportchilarning