TO'LOV BALANSINING MAMLAKATDAGI INVESTITSIYA JARAYONLARIGA TA'SIRI - Maxmudjanova Malika Djamshiddinovna; Ilmiy rahbar: Achilov U. U. (Journal Park Publishing, 2024)
Ushbu maqolada mamlakat to'lov balansi, tarkibiy tuzilishi, to'lov balansining mamlakatning investitsiyalarga ko'rsatayotgan ta'siri haqida so'z yuritildi.
Keywords: Xalqaro investitsiyalar, to'lov balansi, kapital bilan bog'liq operatsiyalar hisobi, moliyaviy operatsiyalar, xorij investitsiyalari.