Sentences of Munavvarqori Abdurashidkhanov on Education - Sherqo’ziyeva Zarnigor (Scientific Trends, 2024)
In hoc articulo, munus Munavvar Qori Abdurashidkhanov, unus ex magnis exponentibus motus Jadidismi, in progressu nationali et statu civitatis agitatus et late obtectus est, necnon opera nostra Jadidist in campo educationis.
Keywords: illustratio, progressus nationalis, modernismus, independentia nationalis, diurnarius, torcular nationalis.