Агросервис Хизматларини Ривожлантиришнинг Стратегик Ва Инновацион Йўналишлари - Абилов Феруз Нематуллаевич (Academia One Publishing, 2025)
Мақолада агросервис хизматларини ривожлантиришнинг стратегик ва инновацион йўналишларини тадқиқ қилиш масаласи қараб чиқилган бўлиб, унда аниқ йўналишлар келтирилган. Бунда асосан масаланинг назарий масаласи тадқиқ қилиниб, унда бешта стратегик ва олтита инновацион йўналишлар ишлаб чиқилди. Шунингдек, уларни амалга оширишнинг асосий йўллари ҳам кетирилди
Keywords: агросервис; хизматлар; маҳсулотларни етиштириш