Soha Tashkilotlari Va Oliy Ta’lim Muassasasi O’rtasida Innovatsion Hamkorlikning Samarasi. - Qo’chqorov Jur’at Jalilovich; Sobirоv Komil Sodiq o’g’li; Safarov Shavkat To’xta o’g’li (Periodica Journal, 2022)
Ta’lim jarayonida innovatsion texnologiyalardan foydalanish muhim ahamiyatga ega. Ayniqsa qishloq xo‘jaligi sohasiga oid fanlarni o‘tishda pedagogik texnologiya elementlarini qo‘llash orqali talabalarning ushbu fanlarni o‘zlashtirish darajasini orttirish va sohani yetakchi mutaxassisi bo’lish hozirgi kunning asosiy masalasidan biridir
Keywords: mutaxassisi; kunning; orqali; ushbu