GO‘SHTNING YANGILIGINI ANIQLASH USULLARI - Mirzaeva N. K.; Rasulov U. I. (Innovate Conferences, 2025)
Maqolada go‘sht mahsulotlarini tekshirish usullari, namuna olish qoidasi, go‘sht ekstraktini tayyorlash, vodorod ioni konsentratsiyasining ko‘rsatkichini aniqlash (pH) texnikasi to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan.
Keywords: Go‘sht, go‘sht mahsulotlari, organoleptik, tadqiqot.