Problems and solutions to ensuring the awareness of the individual in Uzbekistan in the context of globalization - Муминов Муҳаммадбобур Амирқул ўғли (Periodica Journal, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистонда шахсий маьлумотлар хавфсизлигини таьминлаш билан боғлиқ муаммолар ва ечимлар кўриб чиқилади. Глобаллашув шароитида ахборот тизимларининг ўзаро боғлиқлиги шахсий маълумотлар хавфсизлиги учун ҳам имкониятлар, ҳам муаммоларни келтириб чиқарди. Ҳукумат, хусусий сектор ва фуқаролик жамияти ўртасидаги ҳамкорлик ва ҳамкорлик ушбу муаммоларни ҳал қилиш ва таклиф қилинган ечимларни амалга оширишда муҳим аҳамиятга эга
Keywords: муаммоларни; ҳамкорлик; қилиш