MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR O‘YININING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Berdiqulova Aziza (Innovate Conferences, 2025)
Ushbu mavzu o‘yin va maktabgacha yoshdagi bolalar o‘yining psixologik xususiyatlari bo‘lib, unda bolalarning eng muhim faoliyat turi haqida so‘z boradi. Bundan kelib chiqqan holda shuni aytish mumkinki bola rivojlanishida, ijtimoiylashuvida o‘yin katta ahamiyatga egadir.
Keywords: o‘yin, rol, ijodiy o‘yin, amaliy faoliyat, boshqaruvchi, pedagog, muloqot, zo‘riqish, taklif etish,yondashuv