A Method of Construction and Of the Dynamic Characteristics Jf Armored Wheeled Vehicles Depending on Their Design Features - Б.А.Алибоев; Н.Ш.Гулямов (Periodica Journal, 2022)
Мақолада Ўзбекистон Республикаси Қуролли Кучларида қўлланилаётган зирҳли ҳарбий машиналар двигателининг ташқи тезлик ва тортиш параметрларини аниқлаш ҳамда уларнинг динамик тавсифларини қуриш масалалари кўрилган. Шунингдек, икки зирҳли машина мисолида бу тавсифларнинг солиштирма таҳлили келтирилган. Зирҳли ғилдиракли машиналарнинг турли йўл шароитларида қаршиликларни енгиб ўта олиш хусусиятларига таъсир этувчи омиллар асосланган
Keywords: қуввати; қаршиликларни; хусусиятларига; омиллар