Техника Олий Таълим Муассасалари Талабаларини Илмий-Тадқиқот Ва Инновацион Фаолиятига Тайёрлаш - Баратов Дилшод Дониярович (Periodica Journal, 2023)
Мазкур мақолада олий таълим муассасаларида илмийтадқиқот ва инновацион фаолиятни ривожлантириш, инновацион ғоялар ва технологиялардан фойдаланиш, талабаларнинг ўқув ва когнитив фаоллигини ошириш, илмий тадқиқот ва ихтиро соҳасидаги фаолиятларини ривожлантириш, замонавий муҳандисни тайёрлашда инновацион компонентни жорий этиш унга янги техника, инновацион технологиялар яратишнинг энг мураккаб элементларини ва улардан амалиётда самарали фойдаланишни ўргатиш каби масалалар ёритилган
Keywords: модернизация; ахборот базаси; когнитив; ихтиро