Stem Ta’limi Va Va Uning Afzalliklari - Jumabayev Abdulxamid To‘xtanazarovich. (Open Academia, 2023)
Ushbu maqolada STEM ta’limi va ununing afzalliklari, STEM ta’limining maqsadi, STEM ta’limining o‘quvchilarda asosiy ko‘nikmalarini shakllantirishdagi ahamiyati haqida fikrlar bayon etilgan
Keywords: STEAM; yondashuvi; ilm; asosiy ko‘nikmalar