ҚЎЛЛАНИЛГАН БИОСТУМЛИЯТОРЛАРНИНГ КУНГАБОҚАР ЎСИМЛИГИНИНГ ЎСИШИ, РИВОЖЛАНИШИ ВА ҲОСИЛ ЭЛЕМЕНТЛАРИНИНГ ШАКЛЛАНИШИ ВА ҲОСИЛДОРЛИГИГА ТАЪСИРИ - Матлуба Азизалиевна Яхёқулова (Journal Park Publishing, 2025)
Буғдойдан кейин такрорий экилган кунгабоқарнинг “Валя” навини уруғи учун етиштирилганда Экосил 50 г/л, Экогум комплекс ҳамда Экогум ФК препаратлари биргаликда қўллаш самарали бўлган.
Keywords: биопрепаратлар; кунгабоқар; Экосил 50 г/л; Экогум комплекс; экогум ФК; гуми; вариант; қайтариқ; қўллаш меъёри; хосилдорлик.