BO‘LAJAK MAXSUS PEDAGOGLARNI KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASHDA MALAKAVIY AMALIYOT DAVRI - Sh. N. Ibadullayeva (Journal Park Publishing, 2023)
maqolada bo‘lajak maxsus pedagoglarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda malakaviy amaliyot davri haqida gap borgan.
Keywords: pedagogika, maxsus pedagogika, ta’lim, inklyuziv ta’lim, kasbiy faoliyat.