REALIZM OQIMINIG BIR QISMI BO’LGAN MAGIK REALIZM VA UNING TAMOYILLARI - U. S. Ochilov (Journal Park Publishing, 2023)
Ushbu maqolada magik realizm adabiy oqimining xususiyatlari dalillab keltirilgan.
Keywords: magik realizm, sehr, realizm, ilmiy fantastika, barokko