Ommaviy sport va undagi kamchiliklar. - Shomirzayev Umid Alisher o‘g‘li; Tillyaxodjayev Azizxon Alloxonovich (Academia One Publishing, 2023)
Ushbu maqola ommaviy sportning ko'p qirrali jihatlarini o'rganadi, sport faoliyatida keng ishtirok etish bilan bog'liq ijobiy va salbiy ta'sirlarni o'rganadi. Adabiyotlarni sinchkovlik bilan o'rganish, turli tadqiqot metodologiyalaridan foydalanish va natijalarni tahlil qilish orqali ushbu maqola ommaviy sportning shaxslar va jamiyatga ta'siri haqida nozik tushuncha berishga qaratilgan.
Keywords: ommaviy sport; afzalliklari; kamchiliklari; jismoniy salomatlik