Ингичка толали ғўзани фаоллаштирилган сув билан томчилатиб суғоришнинг самарадорлиги - Болтаев С.М; Жуманов Д.Т; Убайдуллаева Ш.Ҳ (Academia One Publishing, 2024)
Тажриба даласида ингичка толали интенсив типдаги Термиз-32 ғўза нави экилган бўлиб, ер ости сизот сувларининг сатҳи баҳорда 1,5-2,0, ёзда 1,0-1,5 ва кузда 1,5 -2,0 метрни ташкил этади. Тажриба 7 вариантдан иборат бўлиб, 3 такрорланишда жойлашган. Тажриба бўлакчалари майдони 270 кв.м.дан эгат узунлиги 50 метр, (эгат оралиғи 90 см., 6 қатордан) иборат
Keywords: вариантдан; бўлакчалари; дан