O‘QUVCHILARGA STEM LOYIHA ISHLARINI BERISH ORQALI O‘QUV-TADQIQOTCHILIK KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK MUAMMOLARI - Adizjon Alijonovich Isroilov (Journal Park Publishing, 2023)
Maqolada o‘quvchilarning o‘quv-tadqiqotchilik ko‘nikmalarini rivojlantirishning pedagogik muammolari o‘rganilgan .
Keywords: STEM ko‘nikmalar, interaktiv o‘qitish jarayoni, muammoli vaziyat