INGLIZ TILI O‘QITISH METODIKASIDA YANGI BOSQICH - Bobojonova I. Y. (Journal Park Publishing, 2022)
Maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida ingliz tili o‘qitishning zamonaviy metodlaridan foydalanish orqali o‘quvchilarda XXI asr ko‘nikmalarini rivojlantish yo‘llari yoritib berilgan.
Keywords: maktab, metod, CLIL, flipped classroom, kommunikativ, mazmun, bilim, ko‘nikma, ijodkorlik, Blum taksonomiyasi, savodxonlik.