КИБЕРТАҲДИД ТУЗУЛМАСИ ВА УНИНГ НАМОЁН БЎЛИШ ШАКЛЛАРИ - Кадиров Мирсултон Батирович (Journal Park Publishing, 2023)
Мазкур мақолада кибертаҳдид тузилмаси ва унинг намоён бўлиш шакллари ҳақида сўз юритилади. Шунингдек, бугунги глобаллашув ва ғоялар таҳдиди авж олган бир пайтда киберхавфсизликни таъминлашнинг муҳим жиҳатлари таҳлил этилган.
Keywords: Кибержиноят, киберхужум, кибермудофаа, кибертаҳдид, сунъий интеллект, хавфсизлик, маълумотлар, ҳимоя, ахборот, хизматлар, миллий хавфсизлиги, кибер хавфсизлик, ахборот хавфсизлиги.