Umumta’lim Maktablarida Termodinamikaning Ii-Qonunini O‘Qitish Metodikasi - Razaqov Jasur (Academia One, 2023)
Maqolada umumta’lim maktablarida fizika fanidan “Termodinamikaning IIqonuni”ni yangi o‘qitish metodlari orqali, o‘quvchilarni qiziqishini orttirish va ularning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish masalalari qalamga olingan. Mavzuga oid dars jarayonida qo‘llniladigan uslubiy yondashuvlar ko‘rsatib o‘tilgan.
Keywords: ta’lim; noan’anaviy; dars